vineri, 4 decembrie 2009

Il rog pe Mircea Geoana sa raspunda interesului public si astazi, incepand cu ora 21:00, sa fim impreuna la OTV pentru a continua dezbaterea


"Le multumesc si celor care m-au votat, si celor care nu m-au votat in primul tur. Pe toti, dar si pe cei care nu au votat deloc, ii invit la urne pe 6 decembrie", a afirmat, vineri, presedintele Traian Basescu, in cadrul unei declaratii de presa sustinute la sediul sau de campanie. "Referendumul este o dispozitie data de popor, pe care clasa politica trebuie sa o execute imediat", a mai adaugat seful statului.


Cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu:

* Este ultima zi a campaniei pentru alegerile prezidentiale si din acest motiv as vrea sa fac cateva observatii.

* In primul rand, as vrea sa le multumesc acelora care, timp de 5 ani, m-au sustinut pentru indeplinirea mandatului, un mandat greu.

* Au fost si lucruri pe care nu am reusit sa le fac, iar pentru ele imi asum responsabilitatea.

* Referendumul este o dispozitie data de popor, pe care clasa politica trebuie sa o execute imediat.

* Le multumesc si celor care m-au votat, si celor care nu m-au votat in primul tur. Pe toti, dar si pe cei care nu au votat deloc, ii invit la urne pe 6 decembrie.

* A fost o campanie electorala murdara, s-au lansat acuzatii denigratoare, cum ca as fi lovit un copil. S-au lansat zvonuri ca mi-am lovit sotia. Am o casatorie care tine de 33 de ani si le doresc tuturor o casnicie ca a mea.

* Votand pentru mine, romanii vor vota pentru modernizarea statului.

* Mircea Geoana s-a dovedit extrem de rezistent la fuga. Aseara l-am prins putin. Il rog sa raspunda interesului public si astazi, incepand cu ora 21:00, sa fim impreuna la OTV pentru a continua dezbaterea inceputa ieri. Amandoi am primit o invitatie de la OTV.

* Mircea Geoana este slab pregatit chiar si pe politica externa.

* Mircea Geoana a etichetat trimiterea trupelor romanesti in teatrele de operatiuni din strainatate ca fiind actiuni cu risc ridicat. Aici, Mircea Geoana a atins apogeul intelepciunii. Trupele au fost trimise in Irak si Afganistan incepand de pe vremea cand domnul Mircea Geoana era ministru de Externe al Romaniei. Este inadmisibil sa iti construiesti o campanie intreaga pe minciuna, pe trucaje, de denigrare.

* O participare consistenta a romanilor la vot ar da posibilitatea ca Romania sa aiba un presedinte puternic si legitim. Romania are nevoie de un presedinte ales pentru romani, nu unul tras de Iliescu, Vantu, Vanghelie, Hrebenciuc, de nu mai stie la ce sfoara sa raspunda mai repede.


HotNews.ro a transmis LIVE TEXT declaratia sefului statului.

OTV a fost singurul post de televiziune care a transmis live declaratiile sefului statului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu