vineri, 4 decembrie 2009

Oana Roman, deschizatoare de drumuri pentru barbati dubiosi


Face trafic de influenta

Oana Roman a trait o situatie jenanta miercuri seara. Vina ii apartine in totalitate, mai ales ca este recunoscuta ca fiind o persoana cu gura mare si care crede ca totul i se cuvine datorita numelui pe care-l poarta.

Surse demne de incredere ne-au semnalat un episod a carei protagonista a fost mezina lui Petre Roman. Doi barbati, Luci si Mario, cu preocupari deloc ortodoxe, cunoscuti in oras ca dealeri de "vise", au tinut mortis sa intre miercuri seara in clubul The Gang, recent inaugurat.
Ei au avut de infruntat ordinele patronului care, pretentios din fire, vrea sa aiba in clubul sau doar clienti "curati". Insistentele celor doi petrecareti nu au avut efectul scontat, asa ca baietii au apelat la pile. Neputand sa treaca de bodyguarzi au plecat fara scandal revenind, dupa cateva zeci de minute, insotiti de "biletul lor de intrare", Oana Roman. Aceasta a pledat in favoarea clientilor refuzati punandu-si la bataie cu tupeu statutul de persoana publica. "Voi stiti cine sunt eu?", a intrebat ea garzile, care au facut o concesie doar pentru unul dintre amicii ei. Vazand ca-i merge, Oana a plusat, incercand sa-l bage in club si pe celalalt, dar nu a reusit decat sa-i enerveze pe bodyguarzi care i-a alungat pe toti trei, interzicandu-i sa mai calce in club in aceeasi formula.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu