miercuri, 2 decembrie 2009

Maria Băsescu, într-o scrisoare deschisă: "Soţul meu nu a fost niciodată agresiv"


Maria Băsescu a transmis, miercuri, o scrisoare deschisă în care susţine că soţul său, Traian Băsescu, nu a fost niciodată agresiv cu propriii copii şi nici cu vreun alt copil şi cataloghează filmuleţul din campania electorală din 2004 care a apărut în mass-media drept "neadevărat, trucat", demontând acuzaţiile aduse preşedintelui.

"Depun mărturie că soţul meu nu a fost niciodată agresiv cu fiicele noastre şi nici cu vreun alt copil. Dar, dincolo de a-i ţine parte lui Traian Băsescu, găsesc inacceptabil, ca mamă, să introduci copilul din film în mizeria alegerilor şi să îi distrugi viaţa. Pentru acest lucru, domnule Geoană, oricâte scuze v-aţi cere, nicio mamă nu vă va putea ierta", afirmă Maria Băsescu în scrisoarea deschisă.

Soţia preşedintelui precizează că reacţia ei vine să rupă tăcerea pentru că "ceea ce presa şi oamenii care sunt în spatele ei fac astăzi" i se pare de neacceptat.

"Rup astăzi tăcerea pe care am păstrat-o timp de câţiva ani fiindcă ceea ce presa şi oamenii care sunt în spatele ei fac astăzi mi se pare de neacceptat. Nu aş vrea să spun că ceea ce a făcut Traian Băsescu în mandatul său este perfect. Ştiu însă că tot timpul s-a gândit cum să facă lucruri bune pentru oamenii de rând care l-au ales. Atunci însă când vine vorba despre relaţiile pe care le are cu alţi oameni, pot spune, după 34 de ani de căsnicie, că nimeni nu îl cunoaşte pe Traian Băsescu mai bine decât mine", declară Maria Băsescu.

În scrisoare, ea se referă şi la afirmaţiile lui Mircea Dinescu, potrivit cărora soţul său ar fi lovit-o, cerându-i acestuia să-şi ceară scuze în faţa fiicelor sale.

"L-am auzit acum câteva zile, şi încă nu îmi vine să cred, pe dl. Mircea Dinescu afirmând că soţul meu m-ar fi lovit. Nu ştiu în ce familie a crescut dl. Dinescu, dar în familia mea, în casa mea şi în viaţa mea nu s-au întâmplat niciodată asemenea lucruri. Pentru afirmaţiile mincinoase pe care le-aţi făcut sunteţi dator, domnule Dinescu, să vă cereţi scuze în faţa copiilor mei", spune Maria Băsescu.

Ea încheie scrisoarea deschisă arătând că nu e uşor să fie soţie de preşedinte "atunci când acesta pune interesele ţării mai presus de orice, uneori chiar şi de familie".

"Dar şi pentru asta îl iubesc şi îl respect pe soţul meu, Traian Băsescu", se menţionează în scrisoarea Mariei Băsescu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu