miercuri, 2 decembrie 2009

Corneliu Coposu, proclamat agent electoral al lui Geoană


Corneliu Coposu a fost „avansat” ieri post-mortem, de PNŢCD-ul lui Radu Sârbu, la gradul de agent electoral al lui Mircea Geoană. Totul în cadrul unei ceremonii de semnare a unui „Parteneriat pentru Timişoara” privind susţinerea prezidenţiabilului PSD, parafat de trioul Geoană-Antonescu-Johannis şi tandemul ţărănist Radu Sârbu- Gheorghe Ciuhandu. „Prevederile acestui protocol au fost aprobate de Corneliu Coposu. Corneliu Coposu nu a găsit interlocutorii de partea cealaltă, necesari reconcilierii naţionale. Aceste prevederi sunt voinţa seniorilor partidului. Senatul partidului, care cuprinde supravieţuitorii puşcăriilor comuniste, a votat în unanimitate pentru acest demers de reconciliere”, a decretat Radu Sârbu.Cine votează Băsescu, votează comunismul”

Primarul ţărănist al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a ţinut să-l legitimize şi el pe prezidenţiabilul PSD susţinând că aceia care îl votează pe Băsescu trebuie „să ştie că votează comunismul, şi nu viceversa”.

La rândul său, Crin Antonescu a invocat Punctul 8 din Proclamaţia de la Timişoara, susţinând că, dacă ar fi aplicat acum, Băsescu ar trebui să iasă din politică. De altfel, Băsescu este invocat în textul
„Parteneriatului” ca factor care a dus la „vitregirea” Timişoarei prin grupurile de interese care gravitează în jurul său şi se manifestă la nivel local.

Aripa „Miluţ” contestă

PNŢCD-aripa „Miluţ” a contestat documentul semnat de Radu Sârbu şi Gheorghe Ciuhandu. „PNŢCD Timiş se dezice total şi fără echivoc de alianţa şi protocolul semnate în 1 decembrie la Timişoara.

PNŢCD va rămâne alături de candidatul Traian Băsescu şi-l va sprijini în continuare în turul II al campaniei pentru alegerile prezidenţiale”, se arată într-un comunicat al PNŢCD Timiş.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu