miercuri, 2 decembrie 2009

Doi frati fara adapost au mostenit 4 miliarde de lire sterline!


Doi frati, care sunt atat de saraci incat traiesc intr-o pestera de langa Budapesta, au mostenit o avere impresionanta.Zsolt si Geza Peladi sunt doi frati care traiesc de pe o zi pe alta, mai mult din mila celor care cumpara diverse obiecte de la ei, in schimbul unor sume modice.

Cei doi frati, trecuti de varsta de 40 de ani, sunt atat de saraci incat nu si-au permis sa-si cumpere o casa si locuiesc intr-o pestera de langa Budapesta.

Ei mai au o sora, care locuieste in America, iar mama lor i-a parasit cu multi ani in urma, dupa ce a rupt legatura si cu ceilalti membri ai familiei.

De artunci, Zsolt si Geza nu mai stiu nimic despre parintii lor, cu atat mai putin despre alte rude, despre care auzisera insa ca au o situatie foarte buna din punct de vedere financiar.

De curand, cei doi frati au aflat ca e posibil sa mosteneasca o avere de 4 miliarde de lire sterline, de pe urma bunicii lor, care s-a stins din viata in Baden-Wurttenberg, Germania.

Zsolt si Geza nu au certitudinea ca mama lor le-a vorbit vreodata bunicii despre existenta nepotilor si spun ca avocatii care administreaza impresionanta avere i-au descoperit pe cei doi dupa ce au intocmit arborele genealogic al familiei.

Ei au declarat ca nu stiu deocamdata ce vor face cu banii , insa doresc sa duca o viata normala si sa aiba macar o casa in care sa locuiasca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu