sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Oana Zăvoranu a clacat! Va munci doar sâmbăta!


A rezistat să meargă zilnic la OTV doar o lună şi jumătate


Dacă Dan Diaconescu stă cu orele noaptea în direct, Oanei Zăvoranu i-a fost greu să-i calce pe urme şefului.
Vedeta, căreia i s-a alocat un spaţiu zilnic de emisie de două ore pentru show-ul ei, nu a rezistat în acest ritm decât o lună şi jumătate şi, din cauza oboselii cronice, ea va modera în curând doar o emisiune săptămânală de divertisment.
Întotdeauna savuroasă şi plină de vervă atunci când era invitată la show-urile interminabile moderate noapte de noapte de Dan Diaconescu, Oana Zăvoranu s-a ales cu nu mai puţin de două ore de emisie, atunci când a bătut palma cu OTV-ul pentru un nou format.
După numai o lună şi jumătate însă de emisiuni istovitoare în direct, vedeta a început să resimtă o oboseală acută, drept care, zilele trecute, producătorii au decis să sisteze show-ul.
„Nu a fost vorba de audienţă, show-ul era ok din acest punct de vedere. Pur şi simplu, era spaţiul de emisie prea lung şi obositor pentru toată lumea, nu doar pentru Oana", ne-a declarat producătorul Cătălin Orezeanu

Cum era şi firesc, Querida nu va sta însă pe bară. Ea va realiza o altă emisiune de divertisment, de această dată, care va fi difuzată săptămânal, mai precis în fiecare sâmbătă, tot la postul lui Dan Diaconescu.
„Am început deja filmările la emisiune. Cred că divertismentul i se potriveşte mai bine Oanei", a mai spus producătorul.
Prima ediţie a noii emisiuni va fi difuzată în jurul datei de 20 noiembrie, cei de la Mamitzu Production urmând să stabilească zilele şi denumirea acesteia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu