sâmbătă, 28 noiembrie 2009

"Louboutins", noul single al lui Jennifer Lopez


Jennifer Lopez lanseaza un nou single, "Louboutins", primul extras de pe noul ei album de studio, numit "Love?".


Noul videoclip al lui Jennifer Lopez, pentru piesa "Louboutins", primul material extras de pe cel de-al saptelea album de studio al artistei, va putea fi vazut incepand cu data de 8 decembrie.

Pana atunci, fanii artistei pot admira artwork-ul care promoveaza piesa . Acesta circula deja pe internet si o infatiseaza pe Jennifer Lopez purtand un costum "catwoman" foarte sexy, din dantela neagra, si o pereche de pantofi cu talpi rosii, creati de Christian Louboutin.

Textul noului single al cantaretei a fost scris de The-Dream si Tricky Stewart, iar personajul principal al povestii este o femeie care decide sa isi paraseasca iubitul dupa ce acesta a dezamagit-o.

Pe 23 noiembrie, piesa "Louboutins", al carui nume provine de la cel al celebrului designer de incaltaminte de lux, a fost transmisa in premiera la postul de radio american Kiss FM, la scurt timp dupa ce J-Lo o interpretase la American Music Awards
nnifer Lopez a pregatit un show special pentru AMA, dar care nu a fost lipsit de momente neplacute.

Scena pe care artista a cantat piesa "Louboutins" a fost amenajata in stilul unui ring de box, iar ea si-a facut aparitia inconjurata de dansatori si purtand un costum de boxer.

In timpul spectacolului, J-Lo s-a dezechilibrat si a cazut, dar a trecut rapid peste momentul neplacut, reluandu-si cu incredere coregrafia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu