miercuri, 19 august 2009

Se întoarce Mihaela Rădulescu?



La nici două luni de cand Răduleasca a părăsit ''definitiv'' Romania (aşa cum chiar ea se lăuda), diva ar avea de gand să revină in ţară. Conform celui mai recent număr al revistei Star, fosta vedetă a Antenei 1 s-ar întoarce luna viitoare în România.

La începutul acestei veri, Mihaela Rădulescu s-a retras cu fiul ei, Ayan, pe Coasta de Azur, în sudul Franţei. Aici, vedeta şi băiatul ei şi-au petrecut vacanţa de vară, pentru ca, din toamnă, să se stabilească la Monaco, acolo unde micuţul urmează să meargă la grădiniţă.

Este dorită de Dan Diaconescu

Toate acestea fac parte din planul anunţat de Mihaela acum aproape trei luni, conform căruia ea renunţă definitiv la cariera de vedetă şi la România, în favoarea unei vieţi liniştite la Monaco. Însă, se pare, diva nu a putut rezista mult timp departe de iubitul ei, Dani Oţil şi de familia ei şi plănuieşte o revenire.

Cel puţin asta susţin anumite surse citate de revista Star. Încă nu se ştie dacă şederea Mihaelei în România va fi una de durată mai mare sau va fi doar pentru câteva zile, însă, conform revistei Star, ar putea să aibă legătură cu o ofertă primită de la Dan Diaconescu. Acesta i-ar fi propus să i se alăture şi să realizeze la OTV un fel de “Duminica în familie”.

1 comentarii:

Anonim spunea...

NU D LE DAN NU MI PLACE MIHAELA RADULESCU NU ESTE PTR OTV VA ROG FACETI CASTING CU TINERE ACTRITE CARE AU CARISMA SI POT DEVENI SI ELE VEDETE LASATI O PE MIHAELA A RASUFLAT GATA CE NU AVEM DESTULE TINERE FRUMOASE SI TALENTATE VA ROG ADUCETI SI TINERI FRUMOSI SI DESTEPTI NU TOT ACELEASI MARACUCI VB MONDENILOR

Trimiteți un comentariu