sâmbătă, 29 august 2009

Florian Bichir intra in echipa OTV


Supranumit si "DISTRUGATORUL DE PANARAME", Florian Bichir detinatorul recordului de audienta intra in noua echipa galactica a postului OTV,

Florian Bichir invitat la OTV a dezvaluit ca a semnat cu Dan Diaconescu. Florian Bichir va fi moderator la OTV incepand din septembrie. Dupa Pepe, Ramona Badescu si Oana Zavoranu, a venit randul "distrugatorului de panarame" Florian Bichir sa se alature echipei OTV . Este o achizitie importanta.

Florian Bichir este editor coordonator la ziarul Libertatea

Din CV-ul lui Bichir : jurnalist şi scriitor român, licenţiat în filologie şi teologie ortodoxă, master în comunicare şi doctorand în teologie.

Despre Florin Bichir

Data nasterii - 29 iulie 1973
Este licenţiat în filologie şi teologie ortodoxă, master în comunicare şi doctorand în teologie.
Din anul 1990 a lucrat în presa religioasă şi laică, publicând sute de articole în revistele "Lumină pentru suflet", "Actualitatea ortodoxă", "Lumină lină", "Puncte cardinale", "Lumea credinţei", "Dreptatea", "Viitorul românesc", "Baricada" şi "Tinerama". Din anul 1997 lucrează ca publicist-comentator la cotidianul "Evenimentul Zilei".
În tot acest timp, s-a remarcat ca fiind unul dintre puţinii teologi implicaţi în presa laică, fiind un apreciat specialist şi analist al fenomenului religios

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu