marți, 18 august 2009

Mihai Bendeac: „Voi semna contractul de muncă în direct, la tv”


Potrivit artistului, în aceste zile se fac ultimele modificări contractuale. „Va fi o premieră“, anunţă Bendeac. De altfel, o dată cu noul job, artistul se va retrage din „Mondenii“

Probabil n-am să mai fac parte din trupă”, ne-a declarat ieri, Mihai Bendeac, liderul “Mondenilor”. Artistul urmează să semneze în aceste zile un contract cu un alt post de televiziune. Deşi nu vrea să dezvăluie detalii, cel mai probabil este vorba despre un contract cu Antena 1. De altfel, în interiorul postului Intact se vorbeşte despre o posibilă venire a liderului trupei Mondenii, dar deocamdată nu este confirmată oficial. Contactat de Gândul, artistul a spus că “încă se mai fac mici modificări la clauzele contractuale” şi că negocierile cu viitorii săi angajatori au demarat în urmă cu o lună de zile. “Ce pot să spun deocamdată e că va fi pentru prima dată în istoria unei televiziuni când se va semna un contract în direct”, a mai spus Mihai Bendeac.

Ce se va întâmpla cu „Mondenii“

“Posibil să vină şi ei, la un moment dat, dar nu din această toamnă”, a mai zis artistul. Deşi nu vrea să ofere încă detalii despre noua sa ofertă profesională, cel mai probabil Bendeac va merge la Antenă şi asta pentru că restul televiziunilor şi-au definitivat nu doar grila de emisiuni, ci şi transferurile. Astfel, Divertis a lăsat loc liber la Antenă odată cu plecarea umoriştilor, cu arme şi bagaje, la Pro TV. Kanal D l-a achiziţionat pe Andrei Gheorghe, pentru “Rătăciţi în Panama”, un reality show ce include 18 concurenţi (6 vedete, 6 foşti participanţi la competiţii tv şi 6 necunoscuţi) şi un premiu de 50.000 de euro.

Dacă la învestiţia pe care a implicat-o achiziţionarea formatului columbian “Desafio”, şi care se ridică la 2 milioane de euro, se adaugă şi “Paranormalii”, producţie al cărui amfitrion va fi Mircea Radu, rezultă că la Kanal D nu mai e loc pentru un alt show. Mai rămân în cursă televiziunea naţională – care recent a anunţat că e în căutare de soluţii pentru prime - time (respectiv TVR 1 vrea un show de divertisment pentru serile de sâmbătă, dar şi pentru un program cultural pe care să-l difuzeze luni noapte), OTV şi Antena. Cum Diaconescu tocmai a lansat la apă o megaproducţie “100 % adevărat”, bani pentru alte emisiuni în program n-ar mai fi, aşa că Intactul pare a fi următoarea destinaţie a artistului Mihai Bendeac.

Nici un cuvânt despre transfer

În urmă cu o săptămână, înainte de plecarea sa în Deltă, unde şi-a petrecut vacanţa, artistul a postat pe blogul personal o informaţie potrivit căreia a luat decizia de a-şi schimba viaţa profesională.

“Nimic nu e sigur în lumea asta… Vă pot spune doar că e foarte posibil ca viaţa mea profesională să intre într-o nouă etapă. Un pas important spre ce am promis acum trei ani şi anume că voi deveni, până în 2016, cel mai bun om de televiziune din România”.

Deşi toată lumea aştepta detalii, Mihai Bendeac şi-a făcut revenirea în blogosferă anunţând simplu “M-am întors!”, şi continuându-şi postarea cu impresii de vacanţa, petrecută în Deltă. Niciun cuvânt despre transfer.

Mihai Bendeac este membru al trupei “Mondenii”, încă de la înfiinţarea acesteia, alături de Andreea Gramoşteanu, Mirela Zeţa şi Angel Popescu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu