luni, 24 august 2009

Diaconescu bagă 12.000.000 de euro în OTV şi în DDTV!


Dan Diaconescu e hotărat. Are de gand să transforme radical cele două posturi tv pe care le patronează: OTV şi DDTV. Şi, pentru asta, omul de televiziune nu s-a zgarcit şi a pus la bătaie fabuloasa sumă de 12 milioane de euro. În ce a băgat atâta bănet cel care a reuşit, ani la rând, să facă o audienţă spectaculoasă cu un studio amărât, improvizat într-o “garsonieră” situată, e drept, în buricul Capitalei, într-un bloc cu grad mare de risc în caz de seism? Să le luăm pe rând:

DDTV va deveni un canal destinat exclusiv filmelor. “Am cumpărat 2.700 de filme de excepţie: desene animate absolut fenomenale, capodopere cinematografice, filme de Oscar, documentare interzise. Nu vor lipsi nici filmele nou-nouţe, din 2007-2008, cu actori care fac senzaţie la Hollywood”, ne-a declarat Dan Diaconescu. În acest proiect de amploare, patronul OTV a investit deja 6 milioane de euroCanalul tv va transOana Zăvoranu a fost inclusă de Diaconescu în noua grilă de programe a postului OTVmite filme 24 de ore din 24, transformându-se într-un concurent de temut al celorlalte posturi de profil din ţară. “Ideea e simplă. La DDTV va avea acces toată lumea, pentru că nu este un post codat, ca altele, sau pentru care trebuie să plăteşti o grămadă de bani suplimentar, pe lângă pachetul de bază”, a punctat Diaconescu. La OTV, într-o primă fază, vor interveni două mari schimbări.

Mai întâi, celebra emisiune “Dan Diaconescu în direct” îmbracă straie de sărbătoare. “De pe 15 septembrie, ne mutăm într-un studio nou în care ne vom putea desfăşura altfel, atât noi, realizatorii, cât şi invitaţii. În plus, în fiecare zi, de luni până vineri, după miezul nopţii, voi oferi câte un autoturism, prin tragere la sorţi. Cei care nu au avut bafta să câştige nu trebuie să îşi piardă speranţa, pentru că vor putea participa la o extragere specială de Revelion. Premiile totale puse în joc la emisiunea mea vor ajunge la un milion de euro”, a adăugat patronul OTV.

Zăvoranca va avea zilnic emisiune

O altă mare surpriză e emisiunea Oanei Zăvoranu, care va fi difuzată în direct, de luni până vineri, între 17.00 şi 21.00, la OTV, cel mai probabil, începând cu 1 septembrie. Atât pentru amenajarea decorului emisiunii “Dan Diaconescu în direct”, cât şi pentru cel al producţiei în care va evolua Zăvoranca au fost alocate în jur de 5 milioane de euro.

Copiii se vor delecta cu întreaga paletă animată marca Walt Disney: peripeţiile celebrei ciocănitori Woody, Tom şi Jerry (foto dreapta) sau savuroasa peliculă “101 Dalmaţieni”.

Pe lângă filmele nou-nouţe din sezonul 2007-2008, Dan Diaconescu a cumpărat pentru DDTV şi celebra serie de comedie “Stan şi Bran”

sursa libertatea.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu