luni, 21 septembrie 2009

Zăvo are scaun de 5.000 €






La OTV, Zăvo are scaun de 5.000 €


Zăvoranca trăieşte pe picior mare la OTV. Pentru emisiunea ei, soţia lui Pepe a cerut un microfon impodobit cu cristale Swarovski, apoi a comandat in Italia gresie şi faianţă pentru baia din cabina ei şi mai nou, ea va primi un scaun de fiţe care costă 5.000 de euro.
“Oana Zăvoranu Show” va debuta la OTV azi, de la ora 17.00, cu Anna Lesko şi impresarul ei, Radu Groza, prima oară împreună într-o emisiune după ce cântăreaţa a făcut mai multe declaraţii răutăcioase la adresa acestuia.

Pentru emisiune, Oana a cerut microfon cu cristale Swarovski de 4.000 de euro, a vrut cabina şi baia ei şi le-a primit. Ba chiar a comandat în Italia gresie şi faianţă mov pentru baie, pe care, pe motiv că nu dădeau bine, a cerut ulterior să fie înlocuite cu altele, în roşu şi negru.

Cea mai nouă achiziţie a Oanei este scaunul pe care va sta în timpul emisiunii. A avut 40 de modele la dispoziţie, iar ea l-a ales pe cel de la Innova, care, întâmplător, este şi cel mai scump dintre toate – 5.000 de euro. Vedeta va primi însă scaunul cu doar câteva minute înaintea debutului emisiunii.

1 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari OANA a fost precum ma am asteptat esti o fata desteapta dar te rog pe viitor sa fii putin mai temperata ptr ca tu esti moderator asa cum ar fi trebuit sa fie si BASE saracul si a facut o lata 5 ani numai scandaluri deci fara scandal mii de felicitari ptr rubrica dedicata animalelor bravo si mult suces si audienta maxima

Trimiteți un comentariu