miercuri, 9 septembrie 2009

Ce mai fac somerii de lux


Andreea Marin a dat cu flit OTV-ului


Vedeta a fost prima optiune a producatorilor emisiunii "100% Adevarat" prezentata in momentul de fata de Pepe si Ramona Badescu.

De cand a incheiat emisiunea "Surprize, surprize" de la TVR, Andreea Marin Banica a disparut definitiv de pe micul ecran. Vedeta isi pregatea revenirea pe sticla in colaborare cu Valeriu Lazarov, insa, ghinionul a facut ca producatorul sa inceteze din viata in urma unor probleme de sanatate. In aceeasi perioada insa, Zana a primit o propunere greu de refuzat. Potrivit surselor noastre, producatorii mega-show-ului "100% Adevarat", gazduit in prezent de Pepe la OTV, au vrut-o pe Andreea Marin la carma lui. Se pare ca i-ar fi oferit o suma ametitoare - 20.000 de euro pe editie. A acceptat banii, dar, inainte de a incepe, a vrut sa stie ce televiziune il va difuza. Desi s-au purtat discutii si cu Antena si cu TVR-ul, OTV a fost postul care a achizitionat formatul, lucru care a determinat-o pe Andreea sa anuleze negocierile, chiar cu riscul de a rata si grila de toamna.

1 comentarii:

Anonim spunea...

este frumoasa este desteapta dar nu este modesta si cu suflet mare precum DAN DIACONESCU asa ca nu este nici o pierdere ptr otv

Trimiteți un comentariu