miercuri, 23 septembrie 2009

Teo Show


Teo Trandafir revine cu show-ul consacrat ca producător independent


Teo Show revine. Vedeta de televiziune îşi va relua emisiunea din octombrie, de data aceasta ca producător independent. Emisiunea lui Teo va fi săptămânală şi va fi difuzată în acelaşi timp de 30 de posturi de televiziune locale din ţară.

Cum?

Local TV Network este firma care produce show-ul şi îl vinde către 30 de posturi locale din toată ţara. Compania are mai mulţi acţionari, printre care Teo Trandafir şi a fost fondată de un fost redactor şef adjunct de la Evenimentul zilei.

Proiectul Local TV Network produce, pentru început, două programe, ambele săptămânale: Teo Show şi Pe gustul tău, o emisiune realizată de vedeta Kanal D Simona Pătruleasa.

Cine este fondatorul Local TV Network?

Directorul de proiect al companiei a fost câţiva ani redactor-şef adjunct la Evenimentul zilei. Este vorba de Bogdan Ionescu. El a dat câteva detalii pentru paginademedia.ro:

“Studioul produce emisiuni pentru televiziunile din teritoriu. Nu este nicio asociere cu vreunul dintre marile posturi comerciale. În afară de cele două milioane de locuitori din Bucureşti există o piaţă consistentă, de 20 de milioane de locuitori, şi în ţară“.

“Structura de costuri actuală ne permite să ne acoperim cheltuielile”, spune el.

Local TV Network a fost înfiinţată Bogdan Ionescu, care este Director de proiect. Ceilalţi acţionari, printre care şi Teo, sunt profesionişti care au mai colaborat şi în trecut cu vedeta de televiziune.

Cine este Bogdan Ionescu:

Are 11 ani ca manager de proiect în America de Nord, unde este publisherul ziarului de limba română Acasă.
A fost patru ani redactor-şef adjunct al Evenimentului zilei, pe vremea lui Ion Cristoiu.
A lucrat ca realizator la Tele7abc.
A fost producător la ProTV, la Faţă în faţă cu Ilie Şerbănescu şi Punctul pe I, cu Octavian Andronic.

Despre emisiuni:

Teo Show: 90 de minute, săptămânal. Emisiunea se bazează pe formatul clasic consacrat de Teo Trandafir. Show-ul, spun producătorii, “va avea mai multă strălucire”.

Pe gustul tău: 26 de minute, săptămânal. Cooking show cu invitaţi. Invitatul va găti, ajutat de Simona Pătruleasa, o reţetă interesantă dezvăluind în acelaşi timp şi istoria acesteia.

Producătorii vor da mai multe detalii mâine, într-o conferinţă de presă.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Bogdan Ionescu este fratele lui Vlad IOnescu care si el la randul lui a furat bani de a rupt alaturi de altii cum ar fi primarul din Sinaia si a pus la dispozitia "studentilor" de la scoala lui de tv aparatura antenelor. Minunat! Directorului Sorin Oancea insa nu i s-a parut asa de minunat, asa ca Vlad era cam in galeata la un moment dat, pt ca se vedea ca a furat.
Acum l-a adus si pe mortul de foame de frate din Sua ca sa isi uneasca foamea. Ei doi plus Teo si patruleasa cea din cartile de la casele numite bordel... Mult succes!

Trimiteți un comentariu