luni, 7 septembrie 2009

Zăvoranca vrea microfon cu cristale Swarovski


Cea mai nouă achiziţie a lui Dan Diaconescu pentru postul OTV, Oana Zăvoranu, vrea microfon impodobit cu 2.000 de cristale Swarovski, pentru show-ul pe care îl va prezenta, începând cu 21 septembrie.

Oana Zăvoranu a ridicat deja o serie de pretenţii considerate de Dan Diaconescu, patronul OTV-ului, exagerate şi costisitoare. Astfel, pentru emisiunea “Oana Zăvoranu Show”, care va debuta din 21 septembrie, vedeta doreşte ca decorul să fie ticsit cu cristale Swarovski.

De asemenea, microfonul şi casca de ureche pe care le va folosi în platou vor fi îmbrăcate în preţioasele pietre. Împodobirea acestora cu peste două mii de astfel de cristale îl va costa pe Diaconescu aproximativ 2.000 de euro. Nici clipboard- ul pe care vedeta îl va folosi în emisiune nu a scăpat, Oana solicitând ca pe spatele acestuia să apară numele ei, scris tot cu cristale Swarovski.

Va coborî în studio susţinută de un ham

Rebelă şi inventivă, Oana a mai avut ceva de adăugat la scenariul emisiunii: de-a lungul ediţiilor nu va avea o intrare banală în platou, ci una spectaculoasă. Mai exact, va fi coborâtă în mijlocul publicului cu ajutorul unui ham care, cum altfel, va fi decorat cu aceleaşi pietre preţioase.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu