vineri, 25 septembrie 2009

Şi Lazarus s-ar întoarce. Din trei mişcări


Dan Diaconescu merge înainte, deşi nu atît de comod pe cît şi-ar dori, în calitate de posesor de Rolls-Royce. Oana Zăvoranu i-a scos deja peri albi (se estimează c-a depăşit cu vreo 10.000 de euro bugetul pentru decorul emisiunii pe care o s-o prezinte la OTV). Firesc, Diaconescu se gîndeşte la tot felul de manevre cîştigătoare.

Pentru că acum are cu ce (studiouri, lumini, apă minerală, cafea şi cîteva secretare care să le livreze), umblă vorba că i-ar fi pus un gînd rău şi o sumă relativ babană lui Mircea Radu (momentan liber de contract). Ideea e că Diaconescu vrea un show sentimental, de după-amiază, care să compenseze lipsa lui de buget pentru telenovela clasică, aia cu actori.
Publicitate
În paralel, nişte specialişti în Elodia precizează că, în ciuda bălăcărelilor consacrate (şi transformate abil într-un război din care toată lumea a avut ceva expunere de cîştigat), Dan Diaconescu l-ar cam primi pe Lazarus înapoi, în calitate de fiu spiritual rătăcitor.

Şi că, la drept vorbind, şi Lazarus s-ar întoarce puţin, dacă i s-ar aproba o consistentă listă de condiţii. N-avem deci nici un motiv să nu stăm cu ochii pe OTV.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu