marți, 8 septembrie 2009

Ramona Bădescu o contesta pe Alessandra Mussolini


„M-a deranjat când doamna Mussolini a spus că românul are în genă violenţa. Nu-mi plac generalizările. Trebuie să existe un echilibru, să fie şi bune, şi rele”, a declarat, pentru „ring”, Ramona Bădescu. Vedeta, prezentă pe covorul roşu la premiera peliculei „Francesca” din cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia, reacţionează astfel la măsura autorităţilor de a opri difuzarea acesteia în Italia, la cererea Alessandrei Mussolini.

Filmul artistic „Francesca”, în distribuţia căruia Monica Bârlădeanu deţine rolul principal, a provocat un adevărat scandal în Peninsulă. În timp ce primarul Veronei, Flavio Tosi, şi Alessandra Mussolini au obţinut interzicerea difuzării peliculei, Ramona Bădescu îl îndeamnă pe Bobby Păunescu să creeze o a doua parte a filmului.

OK pentru Monica Bârlădeanu

„Am fost la premiera filmului. Mi-a plăcut interpretarea Monicăi. M-au surprins însă expresiile vulgare (înjurăturile - n.r.), cred că s-a exagerat puţin”, a declarat Ramona Bădescu pentru „ring”. De altfel, vedeta OTV a consultat critica italiană de specialitate cu privire la producţia lui Bobby Păunescu şi a observat că au existat şi impresii bune. De altfel, ea este mulţumită că românii au început să se evidenţieze în lume şi prin altceva în afara lucrurilor negative.

Înţelege şi supărarea peninsularilor

Cu toate acestea, vedeta de origine română care şi-a clădit cariera în Italia încearcă să înţeleagă şi perspectiva italienilor. „Când vii în Italia, trebuie să încerci să te adaptezi, să înveţi să respecţi anumite reguli şi legi, e ceva normal. Nu e numai lapte şi miere aici, aşa cum cred toţi”, a încercat artista să explice. Totuşi, sângele românesc o face să reacţioneze de fiecare dată când aude ceva negativ despre ţara ei natală.

„Italienii nu sunt rasişti”

Ramona Bădescu a mai adăugat că, pe parcursul celor 20 de ani de când este stabilită în Italia, nu s-a simţit niciodată discriminată: „Italienii nu sunt rasişti! Nu m-am simţit dată la o parte niciodată, poate m-am simţit uneori singură, pentru că nu eram aproape de ţara mea şi de tradiţii”.

După incidentul Mailat, care a tulburat opinia publică italiană, Alessandra Mussolini a afirmat că „toţi românii au în ADN violul şi crima”.

1 comentarii:

ileana spunea...

felicitari RAMONA esti o romanca adevarata mult suces in continuare iti doresc

Trimiteți un comentariu