marți, 29 septembrie 2009

ZAVORANCA: "Esti FRUSTAT ca te-am refuzat"


Vedeta OTV a dezvăluit că i-a cerut duşmanului său declarat, Şerban Huidu, să nu o mai curteze şi să „aibă grijă de soţia lui”. Reacţia Oanei Zăvoranu vine la o zi după apariţia în „ring” a interviului acordat în exclusivitate de „cârcotaş”, în care Şerban susţine că prezentatoarea l-a ameninţat.

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi Şerban Huidu e departe de a se fi încheiat. Vedeta OTV i-a dat în direct, în emisiunea sa, o replică tăioasă, dezvăluind că Huidu se răzbună pe ea întrucât a curtat-o cândva şi a fost refuzat.

I-a promis doi-trei pumni

„Eşti un frustrat, fiindcă te-am refuzat. Ţi-am zis să ai grijă de soţia ta şi să mă laşi în pace pe mine. Poate în altă viaţă vei avea vreo şansă. Dacă te văd, îţi dau şi doi-trei pumni”, susţine Oana. Referitor la faptul că l-ar fi ameninţat, Zăvoranca i-a cerut lui Huidu să-i arate vreun mesaj sau vreun apel pe care i l-a dat, pentru a dovedi că e adevărat ceea ce a declarat: „În telefonul meu scump nu are loc numărul tău, pentru că aparatul nu-l suportă. Arată tu cum te-am ameninţat”. Prezentatoarea „Oana Zăvoranu Show” a mai spus că „porcuşorul isteric”, cum l-a numit pe duşmanul ei, „n-a făcut în viaţa lui o emisiune tv în direct, pentru că n-ar fi în stare”.

Relaţia cu părinţii: 1-1

Oana a adăugat că Huidu e cel mai puţin în măsură să vorbească despre relaţia eşuată cu mama ei, amintindu-i acestuia de „bălăcăreala” pe care a avut-o cu tatăl său şi de faptul că n-a dorit să ştie nimic de el ani de zile, precum şi de cea cu socrul său „parlamentar”.

„La cuţite” de patru ani

Înţepăturile dintre Oana şi cei doi „cârcotaşi” au rădăcini destul de vechi. În urmă cu câţiva ani, Huidu şi Găinuşă s-au oferit, ironic, să-i sprijine financiar o operaţie de ajustare a sânilor. Prezentatoarea a contraatacat, anunţându-i că le donează două locuri de veci şi servicii complete de înmormântare în Cimitirul Eternitatea, care face parte din firma pe care o conduce în prezent mama sa, sfătuindu-i totodată să se grăbească, pentru a nu rata „oferta”.

Scandal pe culoarele de la Prima

Anul trecut, între Oana şi „cârcotaşi” a avut loc un alt episod al scandalului. Când Zăvoranca s-a întâlnit cu Huidu la Prima TV, unde era invitată la o emisiune, între părţi a avut loc un schimb dur de replici. Oana i-a distrus apoi portretul înrămat aflat pe culoar, pictându-l din cap până-n picioare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu