joi, 17 septembrie 2009

Oana Zavoranu lanseaza o noua moda!


In direct cu eticheta pe sutien

Vedeta a avut o tinuta surprinzatoare la inaugurarea noului sediu OTV. Fie a plecat de acasa in viteza si a uitat sa desprinda eticheta de pe piesa de lenjerie intima, fie asta este ultima fita la americani, cum obisnuieste ea sa spuna.
Marti seara, Zavoranu a fost gazda, alaturi de Dan Diaconescu, la inaugurarea noilor studiouri OTV. Desi trebuia sa ajunga la eveniment inainte de ora 11.00, aceasta si-a facut aparitia abia dupa miezul noptii si a intrat val- vartej in platou. Tinuta sexy si excentrica, marca Oana Zavoranu, avea si o pata de culoare - o eticheta verde agatata de breteaua sutienului. Data fiind intarzierea mare, este posibil ca aceasta sa se fi imbracat in graba si sa fi uitat pur si simplu sa o inlature. La fel de plauzibil insa ar fi ca accesoriul sa fi fost lasat acolo intentionat, reprezentand o noua tendinta imbratisata pe loc de nonconformista Oana.

A purtat diamantele de la Pepe


Desi nu obisnuieste sa poarte inele, marti seara, pe degetul Oanei a stralucit o mica si cocheta colectie de diamante. In urma cu cateva zile, bruneta a primit fara niciun motiv special de la Pepe, sotul ei, costisitoarea bijuterie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu