marți, 22 septembrie 2009

TATAL ZAVORANCEI, CONVIS CA MARIOARA L-A TURNAT LA SECURITATE EPISODUL 2


Mesagerul lui Nelu Bănicioiu, tatăl natural al Oanei Zăvoranu, continuă dezvăluirile în exclusivitate pentru „ring”. Fost coleg cu acesta în „Celula Morţii”, negustorul de cafea Gheorghe Florescu îşi menţine afirmaţia că Marioara Zăvoranu, mama prezentatoarei OTV, era bănuită de Bănicioiu că l-ar fi turnat celor de la Securitate şi aşa a ajuns în puşcărie.

„Indiferent ce procese îmi va face şi ce intenţii va avea asupra mea, nu voi riposta. O rog frumos să înţeleagă că adevărurile istorice care erau pe vremea comunismului trebuie să iasă la iveală. Doamna (Marioara - n.r.) l-a turnat pe soţul ei din vremea aceea, Ion Bănicioiu. Ştiu de la el că el e convins că ea l-a turnat. Rog presa să se adreseze CNSAS-ului să se confirme dacă doamna Marioara Zăvoranu are dosar de informator. Bănicioiu mi-a mai spus că Marioara este un copil părăsit în tren”, a declarat Gheorghe Florescu pentru „ring” şi Expres TV, exprestv.ro.

2 comentarii:

Anonim spunea...

pune si tu un video cu noul show de la otv!!!!!

Anonim spunea...

adevarul doare al dracu de rau asa ca oana schimba ti tactica si fii mai diplomata ca ieri nu ai cazut intr o lumina prea buna chiar trebuia sa afle toata ROMANIA cele mai urite detalii din viata familiei tale f urit f urit

Trimiteți un comentariu