joi, 8 octombrie 2009

Zăvoranca, jefuită la OTV


Oana Zăvoranu, prezentatoarea emisiunii Oana Zăvoranu show, a avut parte, marţi seară, inainte de a intra in direct, de un eveniment neplăcut. Vedetei i-a fost spartă propria cabină, de la OTV.

Când a ajuns la televiziune, Oana Zăvoranu a constatat că i-a fost spartă cabina unde îşi ţine lucrurile personale. Se pare că hoţul se pricepe la modă, pentru că vedetei i-au fost furate o pereche de cizme Burberry, de 3.000 de euro, pe care le-a cumpărat din America, două curele de la Stella McCartney şi YSL, câteva lanţuri de la Cesare Paciotti şi mai multe bluze, dintre care cea mai “de fiţă” era din ultima din colecţia Rick Owens.

N-a mai făcut show-ul

Pagubă totală: 7.000 de euro. Vedeta a chemat bodyguardul angajat special pentru emisiune, care nu avea habar de incident şi l-a concediat. Supărată, a refuzat să mai facă emisiunea, i-a trimis pe invitaţi acasă şi a spus că dacă nu-i apar lucrurile în două zile, cheamă poliţia.

Promite că face curăţenie în showbiz

Războinică din fire, Oana Zăvoranu a hotărât să facă curăţenie în showbiz. În urmă cu ceva timp, s-a certat cu Monica Columbeanu pentru că i-a cerut 300 de euro ca să participe la emisiune, iar zilele trecute cu Ana Maria Prodan, din acelaşi motiv. Ea a promis în show-ul de la OTV că le va demasca pe toate “pseudovedetele care cer bani pentru emisiuni”.

Vandici a rămas fără 800 de lei

Nici Ilinca Vandici (foto) nu a fost iertată de hoţi. Acum o lună, vedetei i s-au furat 800 de lei din portofelul pe care îl lăsase în cabina personală de la Antena 2.

Mihai Albu, «uşurat» de 1.000 de lei

Designerul Mihai Albu (foto) a fost şi el jefuit de 1.000 de lei, în urmă cu un an, când a fost invitat la OTV. Înainte de a intra în direct şi-a lăsat servieta cu bani într-un birou. După emisiune a constatat că-i lipsesc 1.000 de lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu