joi, 22 octombrie 2009

“Romania are Talent” la OTV


Monica Andrei (ex-Candy) si Cornel Moraru (Vj Raru)vor prezenta, din 31 octombrie, “Romania are talent”

Sambata, 31 octombrie, va debuta, la OTV, “Romania are talent”, un show de exceptie care isi propune sa descopere si sa lanseze cantareti cu reale calitati artistice. Avand ca motto, “Facem vedete din oameni obisnuiti”, emisiunea, realizata la cele mai inalte standarde tehnice, va oferi concurentilor sansa sa se remarce si sa acceada in showbiz-ul romanesc.

Monica Andrei, fosta componenta a trupei Candy si Cornel Moraru (Vj Raru), vor fi gazdele acestui show care va debuta pe 31 octombrie, la ora 19.00, si se va derula saptamanal, pana la marea finala din 26 decembrie.

In fiecare editie, vor intra in concurs cate 10 aspiranti la o cariera muzicala de succes. Prestatiile lor artistice vor fi jurizate de cantareata Stela Enache, cantautorul Mihai Alexandru si managerul artistic Lucian Ionescu. Concurentii vor putea interpreta live, cu band sau cu negativ, piese cunoscute, atat romanesti, cat si internationale.

In urma votului juriului, din cei 10 concurenti, unul singur se va califica, din fiecare editie, pentru Marea Finala din 26 decembrie.

Castigatorul Marii Finale va primi un automobil Skoda si un album muzical propriu (inregistrari in studio, productie si lansare).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu