joi, 1 octombrie 2009

EXCLUSIV Decebal Rădulescu, dat afară de la GSP TV la ordinul lui Dumitru Dragomir?



Nota red.: HotNews.ro i-a contactat, joi, pe Sabina Petre, noul director al polului de sport TV al trustului Intact, si pe Decebal Radulescu.

- Decebal Radulescu:
  • Nu mi s-a dat un motiv pentru care s-a intrerupt colaborarea. Au fost situatii in ultima perioada, in care am fost criticat ca am lasat hartii unde nu trebuia sau ca am fumat in zone unde fumatul e interzis, desi nu fumez.
  • Au existat foarte multe presiuni asupra mea, nu neaparat prin conducerea postului, dar presiuni din partea lui Dumitru Dragomir si Mircea Sandu.
  • Iin momentul acesta, cu actuala conducere, sub nicio forma nu as reveni la gspTV.

- Sabina Petre:
  • Intreruperea colaborarii cu Decebal Radulescu nu are nicio legatura cu presiuni sau alti factori externi. In acest moment s-a intrerupt colaborarea cu Decebal Radulescu, dar o putem relua pe viitor.
  • Relatia noastra cu Liga nu s-a schimbat cu nimic, nu au existat presiuni asupra noastra din partea Ligii.
  • Nu ne face nimeni ordine in interiorul companiei.
  • Daca acest domn Constantin Iacov, despre care trebuie sa aflu mai multe, va avea ceva de spus despre fotbal sau despre sport, va putea veni in emisiune.
  • Costin Stucan (realizatorul emisiunii Contraatac - n.r.) nu si-a depus demisia (declaratie facuta de Sabina Petre joi dupa-amiaza).

Costin Stucan, despre care Adevarul a scris ca urma sa-si dea joi demisia, iar GSP.ro scrie joi ca si-a depus-o, nu a putut fi contactat de HotNews.ro pana la publicarea acestui material.

Miercuri, conducerea postului GSP Tv a luat decizia de a întrerupe colaborarea cu Decebal Rădulescu, invitat permanent în emisiunea Contraatac, moderată de Costin Ştucan. Motivul? Unele surse afirmă că Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, s-ar fi enervat din cauza apariţiilor lui Costantin Iacov în această emisiune şi i-ar fi ameninţat pe şefii postului că va întrerupe contractul transmisiilor partidelor din prima ligă.

Şeful Ligii a încercat în ultimele două luni să programeze meciurile de pe Antena 1 şi de pe GSP TV la ore care nu conveneau celor două televiziuni. De asemenea, Corleone era nemulţumit de emisiunile critice la adresa lui şi de popularizarea lui Constantin Iacov. Dragomir ar fi avut două cerinţe: Decebal Rădulescu să fie concediat, iar Constantin Iacov să nu mai apară la GSP Tv. În semn de protest şi de solidaritate, Costin Ştucan, moderatorul emisiunii, a anunţat că îşi va da şi el demisia.

Iacov a fost conducătorul clubului FC Naţional şi este unul dintre adversarii lui Dumitru Dragomir. Acesta a şi depus o plângere penală împotriva şefului Ligii şi, recent, şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile pentru şefia FRF.

Contactat de adevarul.ro, Decebal Rădulescu a declarat: "Vreau să îmi fac meseria corect, să dorm linştit seara şi să nu încasez degeaba bani pentru o zi de muncă." Ziaristul a fost amendat luna trecută cu 30% din salariu pentru că ar fi fumat într-un loc nepermis şi a lăsat hârtii în studioul în care avea loc emisiunea Contraatac. Culmea e că Decebal Rădulescu s-a lăsat de fumat în urmă cu un an şi jumătate! Şi Costin Ştucan a fost amendat cu 10% din salariu pentru acelaşi motiv, el urmând să-şi prezinte şi el astăzi demisia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu