sâmbătă, 31 octombrie 2009

“Fabrica Talentelor” la OTV


Monica Andrei (ex-Candy) si Cornel Moraru (Vj Raru)vor prezenta, din 31 octombrie, “Fabrica Talentelor

Sambata, 31 octombrie, va debuta, la OTV, “Fabrica Talentelor”, un show de exceptie care isi propune sa descopere si sa lanseze cantareti cu reale calitati artistice. Avand ca motto, “Facem vedete din oameni obisnuiti”, emisiunea, realizata la cele mai inalte standarde tehnice, va oferi concurentilor sansa sa se remarce si sa acceada in showbiz-ul romanesc.

Monica Andrei, fosta componenta a trupei Candy si Cornel Moraru (Vj Raru), vor fi gazdele acestui show care va debuta pe 31 octombrie, la ora 19.00, si se va derula saptamanal, pana la marea finala din 26 decembrie.

In fiecare editie, vor intra in concurs cate 10 aspiranti la o cariera muzicala de succes. Prestatiile lor artistice vor fi jurizate de cantareata Stela Enache, cantautorul Mihai Alexandru si managerul artistic Lucian Ionescu. Concurentii vor putea interpreta live, cu band sau cu negativ, piese cunoscute, atat romanesti, cat si internationale.

In urma votului juriului, din cei 10 concurenti, unul singur se va califica, din fiecare editie, pentru Marea Finala din 26 decembrie.

Castigatorul Marii Finale va primi un automobil Skoda si un album muzical propriu (inregistrari in studio, productie si lansare).

3 comentarii:

Anonim spunea...

OTV isi demonstreaza inca odata "micimea" din punct de vedere al productiei TV. Spun asta in sensul ca niciodata, atunci cand a anuntat "cu surle si trambite", vreo noua emisiune, nu a fost in stare sa se tina de cuvant, nici din punct de vedere "tehnic calitativ" (asa cum anunta)daramite din punct de vedere al orei anuntate! O noua "capodopera otevista"(imi cer scuze ca voi folosi iar ghilimelele)"a inceput" in aceasta sambata de 31 octombrie 2009 la OTV...si vreau sa spun ca de fapt nu a inceput nicio emisiune in aceasta seara la OTV, pentru ca "producatorul" Doru Iuga si in special moderatorul Tudor Barbu, stanjeniti fiind de situatia "tehnica", s-au trezit in seara lansarii emisiunii spunand ca de fapt este "o editie pilot"! Pilot?! In seara primei editii de lansare?! Emisiunea aceasta inregistrata, a fost realizata si asta s-a vazut din difuzare, ca s-a facut "pe genunchi" si ca nu are nici o legatura cu adevaratul profesionalism in ale televiziunii! Mult mentionatul domn Tudor Vornicu,(de catre d-na Stela Enache, de altfel singura profesionista din platoul OTV al invitatilor) cu siguranta s-ar fi rasucit in mormant daca ar fi vazut aceasta "cacealma media". Dar deja ne-am obisnuit ca probabil, in schimbul unor "letcaie", pana si ultimii profesionisti sa le cante in struna unor impostori.
Cum probabil toata lumea intelege ca la OTV se realizeaza emisiuni de mantuiala, nu se dezminte nici de aceasta data productia lui Doru Iuga, care din start se anunta a fi un mare esec.
Sergiu Demostene

Anonim spunea...

Emisiunea e la inceput..sa nu fim rai!A vrut clar sa puna in evidenta faptul ca in lumea asta ..apar ca ciupercile...asa-zisele vedete!Dar sa nu fim rai..Bianca,domnisoara din Giurgiu a aratat ca se poate...!!Bv Bianca

Anonim spunea...

De ce alte televiziuni nu au avut o astfel de initiativa? Bravo lui Diaconescu ca a investit ceva bani pentru ca copiii fara posibilitati sa incerce sa-si demonstreze mai mult sau mai putin talentul! Daca vor fi 2-3 cu calitati si tot e bine ca altfel varsta trece si se pierd talente! Parerea d-lui Sergiu Demostene e doar o parere personala dar nu o impartasesc ! Sa faca el asa ceva si il voi aprecia!!

Trimiteți un comentariu