luni, 5 octombrie 2009

Jojo s-a maritat in secret cu un tanar actor. Acum o cheama Jojo Grama


Cine ar fi crezut ca, la doar cateva luni de la despartirea de Catalin Catoiu, Jojo isi va pune pirostriile? Probabil ca putini dintre noi ne-am fi asteptat ca blonda de la Divertis, Catalina Ionescu pe numele ei real, sa se casatoreasca in viitorul apropiat, mai ales ca nici nu a fost surprinsa la bratul unui alt barbat in ultima perioada. Ei bine, Jojo nu a stat degeaba, ci si-a pregatit actele si rochita pentru cununia civila, care a avut loc recent, in mare taina. Secretul a fost dezvaluit in cadrul comedy-show-ului Divertis – “Serviciul Roman de Comedie”, de la ProTV. Iscodita de Toni Grecu, actrita a recunoscut ca s-a casatorit si a declarat doar ca acum nu se mai numeste Ionescu, ci Grama. “Sunt convinsa ca e cea mai buna alegere pe care am facut-o vreodata si sunt fericita. Imi este atat de bine, sunt atat de fericita, iar viata mea este atat de linistita, incat vreau sa o pastrez exact asa cum e”, a fost marturisirea lui Jojo in fata celor 3 milioane de telespectatori ai postului ProTV, care a fost lider de audienta, duminica seara, cu Divertis.

Nunta va avea loc anul viitor
Desi vedeta nu a putut fi contactata ieri, am reusit sa aflam mai multe despre cel care i-a devenit sot de curand. Norocosul se numeste Ionut Grama, implineste 27 de ani in decembrie si este absolvent de UNATC in 2007. A jucat in piese precum “Girl Gone”, “Zdrente” sau “Butoiul cu praf de pusca”, insa cel mai insemnat si apreciat rol al sau este “George” din “Cui i-e frica de Virginia Woolf”, piesa tradusa, de altfel, chiar de Ionut, si pusa in scena la Teatrul Act. Singurul lungmetraj in care a jucat sotul lui Jojo, in compania unor actori precum Florin Piersic jr, Marcel Iures, Claudiu Bleont si Andi Vasluianu, a fost “Calatoriile lui Gruber”, regizat de Radu Gabrea. Sursele noastre, demne de toata increderea, ne-au mai spus ca Jojo si Ionut nu s-au casatorit decat civil si ca nunta urmeaza sa aiba loc anul viitor.

Si Dana Nalbaru a procedat la fel
Jojo si Catalin Catoiu, alias Teava de la VH2, s-au despartit in aprilie, dupa trei ani de relatie. Cu toate ca nici unul dintre ei nu a comentat motivele rupturii, au aparut in acea perioada zvonuri ca actrita in varsta de 28 de ani visa la casatorie si copii, dorinta neimpartasita de Teava. Iata ca nu a trecut mult timp si Jojo si-a gasit perechea potrivita. Povestea blondei se aseamana extrem de mult cu cea a Danei Nalbaru. Cantareata s-a despartit de Calin Goia, solistul de la Voltaj, dupa 6 ani de relatie, iar la doar cateva luni s-a indragostit de actorul Dragos Bucur, cu care s-a casatorit in secret, la Bran, acum 4 ani. Cei doi sunt fericiti si au impreuna o fetita superba, pe nume Sofia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu