vineri, 23 octombrie 2009

Dupa scandalul izbucnit la OTV, blonda o crede capabila de orice pe sotia lui Pepe


Simona Sensual se teme de Zavoranu

Dupa ce a fost data afara din emisiunea Oanei, blonda a fost pandita din nou de sotia lui Pepe, care a vrut sa dea buzna in emisiunea lui Dan Diaconescu sa continue scandalul.
Simona Sensual si Oana Zavoranu sunt, de miercuri dupa-amiaza, protagonistele celui mai mare scandal din showbiz. Nemultumita de prestatia blondei, Oana a dat-o afara din emisiunea ei, urmarind-o apoi cu camerele in regie si pana la masina, timp in care i-a spus tot felul de vorbe grele.
Schimbul de replici nu s-a dovedit satisfacator pentru sotia lui Pepe, Oana Zavoranu, care seara tarziu a asteptat-o pe Simona sa intre in emisiunea lui Dan Diaconescu, unde asista acordarea unor premii din partea sponsorului Murfatlar, a carei imagine este, pentru a provoca o noua runda de scandal. A vrut sa intre in direct si sa faca scandal, dar sponsorul a intervenit si nu i s-a dat voie. Cred ca e in stare de orice. Nu m-am batut cu o femeie, dar ma tem ca e timpul sa ma pregatesc sa o fac in orice moment. Banuiesc ca face asta de dragul ratingului, dar tot cred ca nu este sanatoasa, ne-a spus Simona.
De cealalta parte, Oana a spus ca Simona putea cand a venit in emisiune si ca ar trebui sa ii multumeasca pentru ca a scapat nebatuta.

"Nu credeam sa ajung sa urasc atat pe cineva. Tot scandalul pe care l-a facut sunt doar frustari de HB (hoasca batrana)" - Simona Sensual


"Simona Sensual este o saltea cu gura in forma de suzeta. Sa tina minte ca eu sunt o diva" - Oana Zavoranu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu