vineri, 9 octombrie 2009

Zăvoranca îşi ia casă de 800.000 €


Oana Zăvoranu işi caută casă. Dar nu orice fel de casă, şi nu oriunde. Sexoasa brunetă vrea să se mute intr-un apartament uriaş, in cea mai de fiţe zonă din Bucureşti: Dorobanţi. Iar pentru asta vedeta de la OTV are şi un buget pe măsură: 800.000 €.

“Agentul imobiliar mi-a spus că a găsit câteva apartamente care corespund cerinţelor mele, însă nu am avut timp deocamdată să merg să le văd, pentru că sunt foarte ocupată cu emisiunea pe care o prezint la OTV. Dar în acest weekend voi vizita câteva case”, ne-a declarat gazda emisiunii “Oana Zăvoranu Show”, care se difuzează de luni până vineri la OTV, de la ora 17.15.

Pentru băi şi bucătărie va comanda gresie şi faianţă cu cristale Swarovski

Soţia lui Pepe îşi doreşte un apartament mare, cu o suprafaţă de minimum 200 de metri pătraţi, într-un bloc recent construit, care să aibă trei dormitoare, o sufragerie mare, două băi şi balcon.

Pentru asta, Oana e dispusă să dea 800.000 de euro, în condiţiile în care preţul unui apartament în Dorobanţi porneşte de la 300.000 de euro. În casa la care visează, Oana va face câteva mici modificări. Pentru bucătărie şi cele două băi îşi va comanda din SUA gresie şi faianţă cu cristale Swarovski, iar mobila o va lua din Italia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu